Heving av sjekk - DNB prisliste

Kan man fortsatt heve sjekker i DNB bank eller andre banker?

Kan man fortsatt heve sjekker i DNB bank eller andre banker?

 

Sjekker blir mindre og mindre brukt, men det er fortsatt noen som benytter sjekker – blant annet ved utbetaling fra utland, for eksempel til webside innehavere som får betalt for å ha reklame på hjemmesiden sin.

Svaret på spørsmålet er at man fortsatt kan heve sjekker i DNB bank eller andre banker, men det forekommer et gebyr. I DNB (pr 21.01.2014) ligger dette på 75 kroner hvis det hevede beløpet er undet 2000 kroner og 150 kroner hvis beløpet du ønsker å heve er på over 2000 kr. Se bilde for priseksempel (skjermdump – DNB.no)

 

Heving av sjekk - DNB prisliste
Heving av sjekk – DNB prisliste

Noter punkt 2) der DNB informerer om at ekstragebyr fra den utenlandske banken kan foreligge, og at banken styrer kjøpskursen på den aktuelle valutaen – dette vil dermed resultere i at penger går tapt i transaksjonen.

 

Keywords: Sjekk, sjekker, bank, banker, valuta, kurs

Artikkel: Kan man fortsatt heve sjekker i DNB bank eller andre banker?

Bilde: Skjermdump – DNB.no

 

Har du spørsmål angående heving av sjekk eller lignende? Still dem i forumet. Vi svarer så raskt som mulig.