Mette-Marit i Stockholm, 2010. Foto: Wikimedia Commons

Rykter: Skal Mette Marit og Haakon skilles grunnet kokain og utroskap?

Skal Mette Marit og Haakon skilles grunnet kokain og utroskap?

 

Ryktene i sosiale medier vil ha det til at Kronprinsesse Mette Marit og Kronprins Haakon skal skilles.

 

Grunnen skal være, ifølge ryktene, at Mette Marit har falt utpå med rusmisbruk og at hun påstandelig skal ha vært utro med sin personlige rådgiver Wold-Reitan. Tidligere har han også blitt kalt i media for Kronprinsessens ‘reservemann‘.

 

– Kommenter gjerne denne artikkelen her: “Har Mette-Marit vært utro?” (FORUM diskusjonstråd)

 

Mette-Marit i Stockholm, 2010. Foto: Wikimedia Commons
Mette-Marit i Stockholm, 2010. Foto: Wikimedia Commons

 

Noen av de mer spekulative ryktene vil også ha det til at Mette Marit’s nakkeprolaps operasjon bare var et spill for galleriene – men dette høres ut som en tvilsom beskyldning. Men hvis disse påstandene skulle vise seg å være sanne, ville det det vært en fullblåst skandale for kongefamilien og Kronprinsparet.

 

Vi må ikke glemme at dette i så fall først og fremst ville vært en personlig tragedie. Skilsmisse er aldri noe positivt. Skilsmisser og utroskap er ikke en ukjent faktor i samfunnet disse moderne dager – og antallet skilsmisser har vært stadig økende i lengre tid. Årsakene til dette kan være så mange, men det er en urovekkende trend.

 

Det er først og fremst barna som er den store taperen ved en skilsmisse. Det å se sine kjære foreldre og voksne forbilder rives i fra hverandre grunnet tapt kjærlighet er ikke lett – og de affekterte har høyere risiko for å gå igjennom noe lignende senere i sitt voksne liv.

 

– Hva heter Kronprinsparets barn?

 

Kronprinsesse Mette Marit og Kronprins Haakon Magnus har to barn sammen; Ingrid Alexandra (født 21.januar 2004) og Sverre Magnus (født 3.desember 2005). I tillegg er Haakon stefar til Marius Borg Høiby (født 13.januar 1997) som Mette Marit har fra et tidligere ekteskap med Marius Borg. Marius Borgy Høiby (junior) er forøvrig litt av et skitalent, på såkalte twin tip ski, og har bestemt seg for å gå på NTG for å dyrke ferdighetene sine. Vi ønsker ham lykke til. Skitalent har vært tilstede i kongefamilien i lengre tid, bare se her – et klipp av Kong Haakon og Kronprins Olav som står på ski ved Kongsseteren, for en god del år siden.

 – Hva er dine tanker rundt ryktene om Mette-Marit? Er dette nok en fjær som har blitt til ti høns?

Det ville ikke være første gangen ondsinnede rykter rammer Mette-Marit og Kronprinsparet… vi håper for deres skyld at det bare er tomme rykter, og at dette løser seg for dem.

 

Kronprins Haakon Magnus - foto: Wikimedia Commons
Kronprins Haakon Magnus – foto: Wikimedia Commons
Vi hører gjerne fra deg på vår facebook side eller på vårt forum.

 

Bilder: Wikimedia Commons Video: Youtube

– Har du lest norske ALEXANDER VAN DORPH’s nye roman ‘Cognitive Disturbance’? Ja, kanskje en julegave til deg eller en du er glad i? I salg nå.