Haakon og Mette-Marit. Foto: Wikimedia Commons

Rykter: Mette Marit – ‘utro, skilsmisse, fortid og rusavhengighet…’

Rykter: Mette Marit – ‘utro, skilsmisse, fortid og rusavhengighet…’

 

Ryktene i sosiale medier vil nå ha det til at Mette Marit’s fortid med utagerende festing har innhentet henne, og at hennes møysommelige hverdag rett og slett ble for kjedelig for henne. Noe som igjen førte til at hun begynte å ruse seg  og innlede et forhold med Rema Reitan. Ja, det er en skikkelig evigvarende hviskelek dette her… når vil den stoppe?

 

Det er liten tvil om at det meste vi hører i sosiale medier og lignende bare er vås. Senest i dag ble det lagt ut rykter om at Rema 1000 Reitan og Mette Marit har hatt et hemmelig forhold – selv om påstandene tidligere har dreiet seg om hennes personlige rådgiver Wold-Reitan. Noen har altså hørt snakk om ‘Reitan’ og derette fortalt videre at det er Rema-Reitan det er snakk om. Selv om begge påstandene nok har lite hold i seg – får man hvertfall håpe. Et godt eksempel på hvordan usannheter bygger på seg og spinner ut av kontroll.

 

Haakon og Mette-Marit. Foto: Wikimedia Commons
Haakon og Mette-Marit. Foto: Wikimedia Commons

 

Vi vet fra tidligere at det er mange ondsinnede, spekulative rykter ute og går – og det må være særdeles sårende for de partene som er rammet av alle disse spekulasjonene. De har jo ingen sjanse for å ta til motmæle mot rykteflommen.

Noen har spekulert i at det er Mette Marits fortid som har innhentet henne, og at depresjon / tiltaksløshet har ledet henne inn i en verden av rus og illegale substanser. Det ble allerede i 2001, publisert en ‘sjokk-bok’ om Mette-Marits fortid – skrevet av Se & Hør journalist Håvard Melnæs – der forfatteren hevdet at Kronprinsessen hadde brukt både hasj og ecstasy piller. Boken framlegger ingen håndfaste bevis for denne påstanden.

 

Av andre ‘avsløringer’ så blir Mette-Marits house / dance fortid beskrevet, og det blir også hevdet at Mette-Marit spilte lesbisk i en dancevideo. Noen av scenene var så dristige at MTV valgte å klippe dem bort.

 

Kjærligheten mellom Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon Magnus har vært sterk i mange år og de har også to barn sammen; Ingrid Alexandra (født 21.januar 2004) og Sverre Magnus (født 3.desember 2005). Vi får håpe at alt dette bare er rykter – og at Kronprins Haakon Magnus, som i 2001 var villig til å abdisere for Mette-Marit, ikke blir rammet av noen skandaløse avsløringer.

– Hva er dine tanker rundt ryktene om Mette-Marit og Haakon? Er dette nok en fjær som har blitt til tjue høns?

 

Nyhet: Mette-Marit og Haakon har uttalt at de nekter å kommentere ryktene, dette sier de til Hello Magazine.

 

Det ville ikke være første gangen ondsinnede rykter rammer Mette-Marit og Kronprinsparet… vi håper for deres skyld at det bare er tomme rykter, og at dette løser seg for dem.

 

Vi hører gjerne fra deg på vår facebook side eller på vårt forum.

 

Bilder: Wikimedia Commons Video: Youtube

– Har du lest norske ALEXANDER VAN DORPH’s nye roman ‘Cognitive Disturbance’? Ja, kanskje en julegave til deg eller en du er glad i? I salg nå på Platekompaniet og Adlibris: